Silkecement nær Horsens og Skanderborg

Hvad er silkecement?

Ønsker du et eksklusivt look til dit hjem? Silkecement består af en fin spartelmasse, som er meget fleksibel at arbejde med. Det efterlader utroligt stærke overflader, der giver et råt look af beton uden at være lige så hårdt. Silkecement anvendes på de fleste overflader, men er især egnet til gulve og vægge. Det kan også anvendes til vådrum, bordplader, trapper og meget andet. Materialet bliver typisk anvendt indendørs.

Hvorfor skal man vælge silkecement?

Silkecement efterlader en glat og fin overflade, som er nem at vedligeholde. Materialet er rengøringsvenligt, samtidig med at det er slidstærkt og holdbart. Det er et kvalitetsprodukt og indeholder ikke opløsningsmidler. Derudover er silkecement ofte et billigere alternativ til fornyelse af vådrum. Vælger du silkecement, får du et flot og råt look på dine overflader uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Hos Horsens Maleren vægter vi faglig stolthed over alt, og vi stræber efter at give dig det flotteste resultat med silkecement. Vi tilbyder silkecement omkring Horsens og Skanderborg.

Kontakt os for yderligere informationer

Vil du høre nærmere, eller ønsker du et tilbud, så kontakt os på telefon 75 61 30 66 eller skriv til os på mail@horsensmaleren.dk