Silkecement nær Horsens og Skanderborg

Hvad er silkecement?

Ønsker du et eksklusivt look til dit hjem? Silkecement består af en meget fin spartelmasse, som er særdeles fleksibel at arbejde med. Silkecement efterlader meget stærke overflader, der giver et råt look af beton uden at være lige så hård en overflade. Det anvendes på de fleste overflader, men er især egnet til gulve og vægge. Det kan også anvendes til vådrum, bordplader, trapper og meget andet. Materialet bliver typisk anvendt indendørs.

Hvorfor skal man vælge silkecement?

Silkecement efterlader en glat og fin overflade, som er nem at vedligeholde. Materialet er rengøringsvenligt, samtidig med at det er slidstærkt og holdbart. Det er et kvalitetsprodukt og indeholder ikke opløsningsmidler. Det er også modstandsdygtigt over for vand og fugt, hvilket gør det ideelt til brug i vådrum. Horsens Maleren A/S kan bruge silkecement til mange forskellige projekter fra at reparere huller i væggene til at lave flotte og eksklusive gulve. Vælger du dette materiale, får du et flot og råt look på dine overflader uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Hos Horsens Maleren vægter vi faglig stolthed over alt, og vi stræber efter at give dig det flotteste resultat. Vi tilbyder vores ydelser omkring Horsens og Skanderborg.

Kontakt os for yderligere informationer

Horsens Maleren A/S er din ekspert i brugen af silkecement i både små og store projekter. Vi stræber altid efter at levere det flotteste resultat og kan tilbyde vores ydelser i Horsens, Skanderborg og omegn. Hvis du ønsker en slidstærk og fleksibel overflade med et eksklusivt look, så er silkecement det perfekte valg. Kontakt os i dag for mere information og et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 75 61 30 66 eller skrive til os på mail@horsensmaleren.dk, hvis du ønsker at høre mere eller få et tilbud.

Silkecement / Special spartel opgaver