Malerforretning Horsens

Din malerforretning i Horsens

Malerens Lagersalg er din lokale malerforretning i Horsens. Her får du altid den bedste rådgivning og den helt rigtige maling. Hvis du har nogle spørgsmål, står vi altid klar til at besvare dem, så du går derfra med det helt rigtige til dit projekt.

Malerens Lagersalg er en række selvstændige butikker ejet af lokale malermestre. Ved at vælge lige præcis vores malerforretning sikrer du dig, at du får det helt rigtige resultat.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Inspiration til farver og materialer
  • Nyttige råd om forbehandling
  • Vejledning i den bedste arbejdsgang

Du finder os på Stadionvej 28 lige over for Forum Horsens.

Få et forpligtigende konsulentbesøg til hjælp ved behandling og farvesammensætning samt beregning af materialeforbrug.

Rådgivning indenfor maling

Vores ekspertise og erfaring med maling gør, at vi kan give dig den bedste rådgivning, uanset om du har brug for at male hele huset eller blot en enkelt væg. Vi lytter til dine ønsker og behov og tilpasser vores løsninger derefter. Så tøv ikke med at kontakte os for et gratis konsulentbesøg, hvor vi kan give dig råd og vejledning til dit projekt.
Du altid velkommen til at kontakte os for yderligere informationer. Du kan ringe til os på (+45) 75 61 30 66 eller sende en mail til mail@horsensmaleren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Malerens Lagersalg Horsens
Stadionsvej 28
8700 Horsens
Tlf.: 75613056

Slip for det kedelige arbejde
Mangler du hjælp til en del af malerarbejdet, har du mulighed for at bestille en maler, som kan hjælpe med opgaven.

Den rigtige maling

Vi sælger den samme maling, som vi selv anvender til daglig som professionelle malere.

Vi sælger kun maling fra Nordsjö, hvilket er den samme maling som alle vores svende benytter. Dette sikrer at du får den samme høje kvalitet uanset om du beslutter dig for at gøre det selv eller får en af vores svende til at udføre arbejdet.