Profil

Mangler du en maler omkring Horsens, Ry eller Skanderborg? Så behøver du ikke lede længere.

Velkommen til Malermester Leif Nielsens EFTF. A/S Og Malerens Lagersalg Horsens – din komplette løsning inden for malerarbejde og farvehandel.

Vores butik er placeret overfor Forum Horsens og Casa Arena, og med nem adgang til parkering lige ved døren gør vi det nemt for vores kunder at besøge os.

Steen Højager Jensen, som er adm. Direktør for Horsens afdelingen, har 35 års erfaring i branchen. I 2007 besluttede Steen Højager Jensen at udvide med Malerfirma Broholt A/S i Højbjerg og Juelsminde Malerfirma med dertilhørende Malerens Lagersalg i Højbjerg og Horsens.

 

Kontakt os her for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Vores dygtige medarbejderstab, der nu tæller omkring 50 erfarne malere, står klar til at tackle enhver opgave, uanset størrelse. Hos os gælder princippet “ingen opgave er for stor ej heller for lille”. Vi lægger derfor stor vægt på dialog og omfattende vejledning for at sikre, at dine forventninger indfries i det færdige resultat.

Per Jeppesen, som er et kendt ansigt i byen med erfaring fra bla. Lindegårds Farvehandel på Torvet i Horsens og hos en Malermester i Rask Mølle, står for den daglige drift af Malerens Lagersalg sammen med Steen Højager Jensen.

Med tilsammen over 60 års erfaring og den gamle farvehandler uddannelse er der masser af erfaring og inspiration at hente i butikken hos Per Jeppesen og Steen Højager Jensen.

Når du besøger os, kan du forvente mere end bare produkter og tjenester. Vi tilbyder en personlig og professionel rådgivning baseret på årtiers erfaring og ekspertise fra maler branchen. Uanset om du er på udkig efter inspiration, farvevalg eller malerarbejde af enhver art, er vores dedikerede team her for at hjælpe dig med at realisere dine projekter.